Fail:John Locke Signature.svg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Vikipedii-späi

Originaline fail(SVG-fail, nominaližikš 185 × 82 piksel'ad, failan suruz': 6 kb)

Nece fail om Wikimedia Commons da sidä voib kävutada toižiš projektoiš. Tedod siš failan kirjutesen lehtpol' kacu alemba.

Kirjutuz
English: Signature of John Locke.
Augotižtekst Traced from File:Locke sig.png
Tegii Connormah, John Locke
Laskend
(Failan toine kävutamine)
Public domain
This signature is believed to be ineligible for copyright and therefore in the public domain because it falls below the required level of originality for copyright protection both in the United States and in the source country (if different). In this case, the source country (e.g. the country of nationality of the signatory) is believed to be UK.
Note that this tag cannot be used on all signatures, as not all signatures are copyright-free.
See Commons:When to use the PD-signature tag for an explanation of when the tag may be used.
Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. Arvesta sellega, et mõnes riigis kehtib autoriõigus kauem kui 70 aastat: Mehhikos 100 aastat, Jamaical 95 aastat, Colombias 80 aastat ning Guatemalas ja Samoas 75 aastat. See pilt ei pruugi olla avalikus omandis neis riikides, mis lisaks ei kohalda lühema tähtaja reeglit. Autoriõigus võib kehtida kauem, kui autor on prantslane, kes suri Teises maailmasõjas Prantsusmaa eest võideldes (lisateave), või venelane, kes teenis Teises maailmasõjas idarindel (nimetatakse Venemaal Suureks Isamaasõjaks) või kes Nõukogude repressioonide ohvrina on postuumselt rehabiliteeritud (lisateave).

Public domain

Autor suri 1704. aastal, seega kuulub see teos avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 100 aastat pärast autori surma või vähem.


See fail on Ühendriikides avalikus omandis, sest see avaldati (või registreeriti USA autoriõiguse ametis) enne 1. jaanuari 1929.

Failan istorii

Paina päiväle/aigale, miše nägištada, mitte fail oli sil aigal.

Päiv/AigKuvaineSurudedKävutaiKirjutez
nügüdläine31. Viluku 2010, kell 16:52Kaitud versijan kuvaine 31. Viluku 2010, kell 16:52185 × 82 (6 kb)McSushcode cleanup
5. Kül’mku 2009, kell 23:57Kaitud versijan kuvaine 5. Kül’mku 2009, kell 23:57185 × 82 (102 kb)Connormah{{Information |Description={{en|1=Signature of John Locke.}} |Source=Traced from File:Locke sig.png |Author=Connormah, John Locke |Date= |Permission={{PD-ineligible}} {{PD-Old}} |other_versions= }}

Nece lehtpol' kävutab necidä failad:

Failan leved kävutamine

Nene toižed wiki-lehtpoled kävutaba necidä failad:

Kaculevenzoitud kävutamine neciš failas.