Fail:Sun and Immortal Bird Emblem in Jinsha.svg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Vikipedii-späi

Originaline fail(SVG-fail, nominaližikš 178 × 177 piksel'ad, failan suruz': 8 kb)

Nece fail om Wikimedia Commons da sidä voib kävutada toižiš projektoiš. Tedod siš failan kirjutesen lehtpol' kacu alemba.

Lühüd kirjutuz

Kirjutuz
English: Sun and immortal bird emblem discovered in Jinsha archaeological site, also the emblem of the city of Chengdu, symbol of China Cultural Heritages and Chengdu Airlines.
中文(繁體):四川省成都市金沙遺址出土的太陽神鳥金飾,現已成為成都的非官方城市象徵標誌。
中文(简体):金沙遗址发现的太阳神鸟金饰图样,同时也是中国文化遗产成都航空的标志。
Päiv
Augotižtekst

See fail on tuletatud järgmistest teostest:

Tegii
Algupärand:
Vector:
SVG genesis
InfoField
 
The SVG code is valid.
 
See vektorkujutis on valmistatud rakendusega Adobe Illustrator

Licenzii

See on algupärase kahemõõtmelise kunstiteose tõetruu fotograafiline jäljendus. Kunstiteos ise on järgeval põhjusel avalikus omandis:
Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 100 aastat pärast autori surma või vähem.


See fail on Ühendriikides avalikus omandis, sest see avaldati (või registreeriti USA autoriõiguse ametis) enne 1. jaanuari 1929.

Wikimedia Sihtasutuse ametliku seisukoha järgi on avalikus omandis olevate kunstiteoste tõetruud jäljendused samuti avalikus omandis. Vastuväited sellele on vastuolus üldise ettekujutusega avalikust omandist. Vaata abilehte Commons:When to use the PD-Art tag.
Seetõttu arvatakse ka fotograafiline jäljendus avalikus omandis olevaks. Palun võta arvesse, et kohalikud seadused võivad selle materjali taaskasutamise keelata või seda piirata. Vaata abilehte Commons:Reuse of PD-Art photographs.
See pilt on autoriõiguse jaoks sobimatu ja seetõttu avalikus omandis, sest see koosneb täielikult teabest, mis on ühisomandis ja millega ei kaasne algupärast autorlust.
Insignia See pilt kujutab lippu, vappi, pitsatit või muud ametlikku märki. Selliste märkide kasutamine on paljudes riikides piiratud. Need piirangud ei sõltu autoriõiguse olekust.
Trademarked Osa sellest teosest võib ühes või mitmes riigis kaubamärgiseadusega kaitstud olla. Enne teose kasutamist tee palun kindlaks, kas sul on vastavalt rakenduvatele seadustele õigus seda soovitud tingimustel kasutada. Sa vastutad ainuisikuliselt kaubamärgi õiguspärase kasutuse tagamise eest. Vaata meie üldist lahtiütlust. Kaubamärgi kasutamine ei tähenda, et kaubamärgiomanik oleks selle Wikimedia Commonsi või Wikimedia sihtasutuse poolse kasutuse heaks kiitnud ega vastupidi.
See märgis ei osuta autoriõiguse olekule ega seotud töö allikale. Harilik autoriõiguse märgis ja allikas on ikkagi vajalikud. Täpsema teabega tutvu Commonsi abilehel.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab eesti

20. Sulaku 2011

Failan istorii

Paina päiväle/aigale, miše nägištada, mitte fail oli sil aigal.

Päiv/AigKuvaineSurudedKävutaiKirjutez
nügüdläine20. Sulaku 2011, kell 13:43Kaitud versijan kuvaine 20. Sulaku 2011, kell 13:43178 × 177 (8 kb)Siyuwj{{Information |Description ={{en|1=Sun and immortal bird emblem discovered in Jinsha archaeological site, also the symbol of China Cultural Heritage}} {{zh|1=金沙遗址发现的太阳神鸟金饰图样,同时也是中国文化遗产标志}} |Source

Nece lehtpol' kävutab necidä failad:

Failan leved kävutamine